Farvan AS

Farvan AS skiftet navn fra Ferd Båt AS april 2023. Farvan AShar en lang historie bak seg og har sitt utspring fra tidligere Dyrkorn AS.

I år 2000 startet vi med salg av Suzuki utenbordsmotorer og båter tilhørende Suzuki, ved vår butikk lokalisert i Notenesgata 5, midt i Ålesund sentrum. Vi vokste raskt og utvidet med butikk i Fosnavåg i 2003. I år 2005 kjøpte vi opp en av våre konkurrenter i Ålesund og fikk med det innpass i nye og større lokaler i Borgundvegen, Spjelkavika. Sortimentet ble da også utvidet til å inneholde Yamaha sine utenbordsmotorer og tilhørende båtmerker. Vi fortsatte å vokse og så raskt at vi måtte bygge ett mer strømlinje formet lokale å drive fra i Ålesund. I mars 2009 flyttet vi inn i nye lokaler i Skarbøvikgata 51 i Ålesund, der vi i dag har hovedkontor og firmaet Dyrkorn Fritid AS ble stiftet.

I 2015 utvidet vi ytterligere til en ny avdeling i Molde, Årøsetervegen 1B og endret navn til Ferd Båt AS. Dette fullførte vår satsing i forhold til å dekke Møre og Romsdal. For oss er det viktig at vi ikke bare selger ett produkt, men at vi også kan tilby service og oppfølging i etterhånden, og med våre tre butikker fordelt på Ålesund, Molde og Fosnavåg kan vi gjøre nettopp dette.

Vareutvalget og verkstedtjenestene er de samme ved alle våre butikker, med ett lite tillegg. I Fosnavåg har vi en større avdeling for juksa og yrkesfiske, med eget serviceverksted for juksamaskiner og salg av juksautstyr. Ellers finner du ett rikholdig utvalg av båt og fiskeutstyr som naturlig knyttes til våre båter og motorer.

Vi bruker vår lange erfaring innenfor båt, motor og fiske til å gi deg gode råd og god oppfølging når du er i en prosess der du skal kjøpe deg båt, motor eller fiskeutstyr. Sammen finner vi det som er riktig for deg og sikrer deg en god start som ny båteier.

Velkommen til en trygg handel i en av våre butikker.